Workshop Open je Hart!

Zaterdag 30 november organiseer ik een bijzondere workshop op een bijzondere locatie (www.detuinvandesmid.nl).

Drie uur lang gaan we mediteren en bewegen rond het thema ‘je hart openen’. De wereld waarin we leven focust vaak op de ontwikkeling van ons denken, ons brein, ons hoofd. Veel mensen proberen lastige vraagstukken in het leven op te lossen door erover na te denken, ze te analyseren. Dat is natuurlijk prima maar naast een hoofd hebben we een prachtig lichaam, met daarin een hart. Het hart staat symbool voor liefde, ons gevoel. Je intuïtie. Als je leert luisteren naar wat je hart je ingeeft, in combinatie met je hoofd, word je een rijker mens. Fysiek je hart de ruimte geven kan daarbij helpen. Door het doen van backbends, maar ook door visuele meditatie en yin yoga houdingen. November-december-januari en februari zijn ‘donkere’ maanden. De dagen worden letterlijk korter maar ook gedachten worden vaak iets donkerder. Graag ga ik samen met jullie deze periode in met een (ver)lichte(nde) workshop, die hopelijk blijft doorwerken tot de lente er weer is!

Leave a Comment